Algemene voorwaarden

ManKrat hanteert de algemene voorwaarden welke zijn opgesteld in samenwerking met thuiswinkel.org. Voor jouw gemak hebben wij hieronder de meest relevante voorwaarden opgesomd.

 

De gehele algemene voorwaarden kun je hier lezen (opent als PDF document in nieuw venster).

 

Aanvullend gelden bij ManKrat de volgende algemene voorwaarden:

  • Alle producten die ManKrat zelf vervaardigt van hout hebben kenmerken die horen bij hout als natuurproduct. Dit kan leiden tot kleine afwijkingen van voorbeeld-foto’s of voorbeeld-producten. ManKrat zorgt zoveel mogelijk voor geschuurde houtproducten die de kans op splinters en verwondingen zo klein mogelijk maakt, maar kan niet alle kans op verwondingen wegnemen. De klant accepteert deze gevolgen en kan bij ManKrat geen schade of compensatie claimen als gevolg van kenmerken van hout en kleine afwijkingen.
  • Schade, breuk of letsel dat ontstaat aan goederen en/of personen tijdens of door het openen van een houten krat kan niet worden verhaald op ManKrat.

 

Wij stellen het als taak om je bestelling binnen een week bij je afgeleverd te hebben. Liefst de volgende dag als maar dat is niet in alle gevallen mogelijk. Na ontvangst van het product heb je 14 dagen de tijd om de aankoop te ontbinden. Daarbij hoef je geen reden op te geven, als je wel een reden opgeeftg dan stellen we dat wel op prijs. Daarmee kunnen we waar mogelijk onze dienstverlening verbeteren. Gebruik voor het retourneren het retourneringsformulier hieronder.

 

ManKrat vergoedt het bedrag van de bestelling inclusief verzendkosten onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Uitzondering hierop is de situatie dat het geleverde houten krat is geopend. In dit geval wordt 30 euro minder geretourneerd dan de consument heeft betaald voor de bestelling. De consument draagt de verzendkosten voor de retournering.

Retourneringsformulier